In 2015 viert De Ark haar gouden jubileum. Dat gaan we natuurlijk vieren!

De Ark is gestart in 1965 als Spiegelschool, school voor lager onderwijs. Toen in 1985 het basisonderwijs is ingevoerd, ging de school samen met kleuterschool De Wegwijzer. Deze naam is aangebleven tot 1993. In dat jaar is De Wegwijzer gefuseerd met De Colignyschool, waarna de naam is veranderd in De Ark.

Eind april zullen we ons 50-jarig bestaan vieren. Op de planning staan onder meer een spetterende theatervoorstelling door de huidige leerlingen van De Ark,  een buurtfeest voor leerlingen en buurtgenoten en een reünie voor oud-leerlingen en (oud-)collegae. Het belooft een spetterende week te worden. Op deze website leest u meer over de activiteiten rond het jubileum, kunt u zich aanmelden voor de reünie en kunt u foto's uploaden. Dit laatste willen we van harte bij u aanbevelen! Hiermee helpt u ons de geschiedenis van de school mooi in beeld te brengen!

Hebt u op één van bovengenoemde scholen gezeten? Dan bent u deel van de geschiedenis van De Ark. We hopen dat u het jubileum met ons mee komt vieren.

Deze website zal telkens aangevuld worden. Houdt u deze daarom goed in de gaten!